Linser til morgen, middag og aften

Hvorfor vælge linser?

Lige så meget som vi elsker briller, elsker vi også at kunne give
vores kunder den fulde frihed, i et par kontaktlinser. Vi har i mange år
brugt vores store viden og erfaring til at give vores kunder et perfekt
syn uden briller.

Vi er som linsetilpasser først og fremmest optaget af at arbejde med
kvalitetslinser. Det er vigtigt med en god komfort uden følelse af
tørhedsproblemer, at du går med moderne materialer, der giver sundhed
og velbehag hele dagen. Øjne og dårlig linse kvalitet er ganske enkelt
en dårlig cocktail.

Zeiss iProfiler laver et topografisk afbillede af øjet Hornhinde så vi kan skræddersy kontaktlinserne således at linserne passer dine øjne perfekt. Har du simple synsfejl kan mange af vores 1 dags linser anvendes. Såfremt dit syn er mere kompliceret tilpasses 14 dags, 30 dags eller Topografiske og Medicinske linser er også en del af vores hverdag.

Hvilke linser skal jeg vælge?

1-DAGS LINSER

Endagslinsen er den mest hygiejniske linse, idet den kommer på øjet om morgenen og i skraldespanden om aftenen. Den skal ikke renses eller genbruges. Endagslinsen er lavet af materiale, der sikrer øjet de mest optimale forhold og må ikke beholdes på under søvn.

Endagslinser fås både med og uden bygningsfejl og fås også som flerstyrket linse, så du både kan se langt og læse med den.

Månedslinser

Der findes et væld af forskellige typer månedslinser. Linserne fås i forskellige materialer, og det er den linsetype, der fås i flest forskellige parametre. Det er også muligt at skræddersy en månedslinse, hvis en standardlinse ikke passer til dit øje. Ligesom ved endagslinserne, fås månedslinser med og uden bygningsfejl, og som flerstyrket linse.

Dagslinser

Døgnlinser kan opdeles i 2 typer. Én du kan sove med sporadisk (2-3 nætter pr. uge) og én, du kan sove med i op til 30 dage. Begge typer er silikonehydrogel linser og kan med stor fordel anvendes som almindelig månedslinse, idet ilt-gennemtrængeligheden er helt i top.

Natlinser/ Behandlingslinser

Natlinser

Natlinser/ Ortho-K er formfaste linser, som man sover med om natten og er linsefri om dagen.
De anvendes til nærsynede med styrker fra -0,75 D til -5,50 D og bygningsfejl op til -2,50 D.
Teknologien er at der natten over dannes et vakuum, der justerer hornhinden således at man kan se om dagen uden at skulle have linser i. 

Fordelen ved denne type er, at det begrænser udviklingen af nærsynethed hos specielt unge mennesker. Det er også en rigtig god løsning, hvis man har meget computerarbejde, hvor man med bløde linser måske har problemer med tørre øjne.

Linser til børn

Børnelinser

Vi tilpasser også linser til børn. Når dit barn er gammel nok til at vide hvad hygiejne er, kan kontaktlinser sagtens komme på tale. Af hygiejnemæssige årsager anbefaler vi, om muligt, endagslinser til de yngste kunder.

Som den første på Sjælland kunne vi i marts 2017 tilbyde den første 1-dags linse som bremser udviklingen af nærsynet hos børn.